Colombo Alparex kopen?

We vinden het heel belangrijk om u de mogelijkheid te bieden al die goede producten voor uw Koi karpers op een plek te kopen. Hiervoor kunt u altijd terecht bij Koi Care Hoeksche Waard.

Bekijk alle producten

Ons Colombo Alparex assortiment

Colombo Alparex 250 ML / 5000 L

 21,95 Incl. BTW

Alle medicijnen

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo Alparex

Colombo Alparex kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

We vinden het heel belangrijk om u de mogelijkheid te bieden al die goede producten voor uw Koi karpers op een plek te kopen. Hiervoor kunt u altijd terecht bij Koi Care Hoeksche Waard. Wij verkopen namelijk niet alleen maar de mooiste Koi karpers, u bent bij ons ook aan het juiste adres als u hier producten voor wilt kopen. We hebben het dan over voeding en artikelen voor de verzorging. Neem bijvoorbeeld Colombo Alparex. Dit is een medicijn waarmee u ervoor zorgt dat uw Koi karper gezond blijft tegen bepaalde aandoeningen.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Colombo Alparex kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

Bij Koi Care Hoeksche Waard bent u altijd aan het juiste adres voor de beste producten voor uw Koi karpers. Zo verkopen wij altijd de producten van het bekende merk Colombo. Dit is een merk waar de verzorging van uw karpers altijd voorop staat. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij wat voor producten van dit merk wij allemaal voor u klaar hebben staan. Met Colombo Alparex gaat u in ieder geval schimmel en Witte Stip te lijf. Dit zijn lastige problemen waar elke vijver welk een keer mee te maken kan krijgen. Als u hier niks aan doet kan het probleem alleen maar lastiger worden, maar als u deze producten inschakelt is het probleem eigenlijk snel opgelost.

Meer weten over Alparex van Colombo?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten. We vertellen u graag alles wat u wilt weten en geven u advies over welke producten het beste zijn voor uw karpers. Daarbij kunt u er altijd op rekenen dat wij deze producten ook in onze winkel op voorraad hebben. Loop anders eens binnen bij onze showroom in ’s Gravendeel, waar u dan gelijk een kijkje kunt nemen bij de Koi karpers die wij hier voor u rond hebben zwemmen.