Colombo Algadrex kopen?

Bent u iemand die het beste met uw Koi karpers voorheeft? Dan wilt u natuurlijk ook altijd de beste producten kopen om de karpers mee te verzorgen.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo assortiment

Colombo Algadrex 500 ML

 14,95 Incl. BTW

Colombo Algadrex 1000 ML

 24,95 Incl. BTW

Colombo Algadrex 2500 ML

 44,99 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo Algadrex

Colombo Algadrex kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

Bent u iemand die het beste met uw Koi karpers voorheeft? Dan wilt u natuurlijk ook altijd de beste producten kopen om de karpers mee te verzorgen. U bent hiervoor bij Koi Care Hoeksche Waard altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan producten voor u klaarstaan waarmee u de verzorging van uw dieren zo goed mogelijk regelt. Een van deze producten is Colombo Algadrex. Dit is een middel wat u in kunt zetten als u merkt dat er in de vijver van uw Koi karpers zweefalgen voorkomen. Deze worden door Algadrex van Colombo dan effectief verholpen.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Aan de slag met Colombo Algadrex

Een van de voorwaarden voor een lang en gezond leven voor uw Koi karpers is een perfecte verzorging. Uw karpers moeten er op kunnen rekenen dat zij zich altijd in zo gezond mogelijk water kunnen voortbewegen. Dit wordt vaak bemoeilijkt door algen, die altijd in het water voor kunnen komen. Als er te veel algen in het water zitten, dan is het voor een Koi moeilijk om hier optimaal te groeien. Zorg er daarom altijd voor dat de algen zo snel mogelijk weer worden weggehaald. Algadrex van Colombo is daar een probaat middel voor. Colombo Algadrex kopen doet u heel eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat het middel snel bij u wordt afgeleverd.

Wilt u Colombo Algadrex kopen?

Koi Care Hoeksche Waard is de expert als het op de verzorging van Koi karpers aankomt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje je te nemen in onze webshop als u de verzorging van uw Koi karpers serieus neemt. U kunt natuurlijk altijd een keer binnenlopen in onze winkel, waar wij al onze producten voor u klaar hebben staan. Hier bent u ook aan het juiste adres voor prachtige Koi karpers.