Colombo Algisin kopen?

Als u Koi karpers heeft, dan weet u dat er nogal wat komt kijken bij de verzorging van deze dieren. U wilt natuurlijk altijd dat uw karpers zich zo aangenaam mogelijk voelen in uw vijver.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo assortiment

Colombo Algisin 1000 ml

 26,95 Incl. BTW

Colombo Algisin 2500 ml

 51,95 Incl. BTW

Alle Waterbehanding producten

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo Algisin

De beste verzorging voor uw Koi karpers met Colombo Algisin

Als u Koi karpers heeft, dan weet u dat er nogal wat komt kijken bij de verzorging van deze dieren. U wilt natuurlijk altijd dat uw karpers zich zo aangenaam mogelijk voelen in uw vijver. U geeft ze de beste voeding en verzorging, maar er liggen toch altijd gevaren op de loer. We hebben het dan bijvoorbeeld over algen. Algen komen in heel wat verschillende soorten en maten, maar u moet er altijd voor zorgen dat deze algen geen kans hebben in uw vijver schade aan te richten. Heeft u last van draadalgen? Dan is het het beste om deze te lijf te gaan met Colombo Algisin, een van de meest effectieve middelen tegen draadalgen.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Algisin van Colombo gebruiken

Bent u op zoek naar een effectieve manier om draadalgen het leven moeilijk te maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Koi Care Hoeksche Waard. Wij zijn expert op het gebied van alles wat met de verzorging van Koi karpers te maken heeft. U kunt terecht bij onze winkel in ’s Gravendeel, waar we al onze producten overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Maar, u kunt ook online Colombo Algisin kopen bij ons. Dit doet u altijd veilig en tegen eerlijke prijzen. Meer weten over Colombo Algisin? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Eenvoudig en veilig Colombo Algisin kopen

Bij Koi Care Hoeksche Waard vindt u mensen met een echte passie voor Koi Karpers. Wij verkopen niet alleen producten voor de verzorging van Koi karpers, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als u zelf een Koi karper wilt kopen. Wij hebben mooie, gezonde Koi karpers voor u in het assortiment. Online kunt u ook terecht voor alle producten die u bij de verzorging van uw Koi karpers maar nodig kunt hebben.