Colombo Balantex kopen?

Heeft u een vijver met Koi karpers, of bent u van plan hiermee te gaan beginnen? Dan is het belangrijk om hiervoor altijd de best mogelijke producten te gebruiken. Deze vindt u natuurlijk in het assortiment van Koi Care Hoeksche Waard.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo assortiment

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo Balantex

Aan de slag met Balantex van Colombo

Heeft u een vijver met Koi karpers, of bent u van plan hiermee te gaan beginnen? Dan is het belangrijk om hiervoor altijd de best mogelijke producten te gebruiken. Deze vindt u natuurlijk in het assortiment van Koi Care Hoeksche Waard. Wij zijn de experts op het gebied van de verzorging van uw Koi karpers en helpen u graag om uw karpers een zo goed mogelijk leven te geven. We verkopen onder andere de producten van het bekende merk Colombo. Neem bijvoorbeeld Colombo Balantex, een product dat zorgt voor een perfecte mineralenbalans in uw vijverwater.

COLOMBO BALANTEX 5000ML

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Een goede balans met Balantex van Colombo

Besluit u ertoe om Colombo Balantex te kopen voor uw karpers? Dan zorgt u voor een goede mineralenbalans in het water van uw vijver. Dit is namelijk een product wat u in kunt zetten om een verstoorde balans weer goed te krijgen, maar ook om een balans die sowieso al goed is ook goed te houden. Hiervoor worden louter natuurlijke ingredienten ingezet. Wilt u hier meer over weten? Dan vertellen wij u hier ook graag meer over. Kom eens langs bij onze showroom, of neem contact met ons op via mail of telefoon. Wij staan altijd klaar om u antwoord te geven op alles waar u voor uw Koi karpers mee zit. 

Colombo Balantex kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke producten te bieden voor de verzorging van uw Koi karpers. We raden u dan ook aan om hiervoor gewoon bij ons langs te komen. In onze winkel kunt u dan ook gelijk zien dat wij hier prachtige Koi karpers rond hebben zwemmen. U neemt die Colombo Balantex dan meteen mee naar huis. Met Balantex van Colombo zorgt u dan gelijk voor een betere mineralenbalans in uw vijver.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]