Colombo FMC 50 kopen?

Er komt nogal wat bij kijken als u uw Koi karpers zo goed mogelijk wilt verzorgen. U moet natuurlijk zorgen voor een perfecte voeding en verzorging, maar het is ook belangrijk om de kwaliteit van het water goed in de gaten te houden.

Bekijk alle producten

Ons Colombo FMC 50 aanbod

SAKI HIKARI DEEP RED M 5 KG

 239,99 Incl. BTW

Alle Medicijnen

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo FMC 50

Colombo FMC 50 voor uw Koi karpers

Er komt nogal wat bij kijken als u uw Koi karpers zo goed mogelijk wilt verzorgen. U moet natuurlijk zorgen voor een perfecte voeding en verzorging, maar het is ook belangrijk om de kwaliteit van het water goed in de gaten te houden. Neem bijvoorbeeld Colombo FMC 50. Dit is een product dat u in kunt zetten als u merkt dat er schimmels in uw vijver zitten. Met FMC 50 van Colombo zorgt u er dan heel eenvoudig voor dat deze schimmels geen kans meer maken. Colombo FMC 50 kopen doet u snel en simpel bij Koi Care Hoeksche Waard, de expert op het gebied van alle mogelijk verzorging voor uw karpers.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Colombo FMC 50 kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

Bij Koi Care Hoeksche Waard bent u altijd aan het juiste adres voor de beste producten voor uw Koi karpers. Zo verkopen wij altijd de producten van het bekende merk Colombo. Dit is een merk waar de verzorging van uw karpers altijd voorop staat. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij wat voor producten van dit merk wij allemaal voor u klaar hebben staan. Met Colombo FMC 50 gaat u in ieder geval schimmel en Witte Stip te lijf. Dit zijn lastige problemen waar elke vijver welk een keer mee te maken kan krijgen. Als u hier niks aan doet kan het probleem alleen maar lastiger worden, maar als u deze producten inschakelt is het probleem eigenlijk snel opgelost.

Meer weten over FMC 50 van Colombo?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten. We vertellen u graag alles wat u wilt weten en geven u advies over welke producten het beste zijn voor uw karpers. Daarbij kunt u er altijd op rekenen dat wij deze producten ook in onze winkel op voorraad hebben. Loop anders eens binnen bij onze showroom in ’s Gravendeel, waar u dan gelijk een kijkje kunt nemen bij de Koi karpers die wij hier voor u rond hebben zwemmen.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]