Colombo GH kopen?

Bent u op zoek naar een goed middel om de kwaliteit van uw vijver mee te verbeteren? Dan bent u bij Koi Care Hoeksche Waard altijd aan het juiste adres. Wilt u ervoor zorgen dat uw Koi karpers rond kunnen zwemmen in een vijver die zo gezond mogelijk voor ze is.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo GH assortiment

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Microbe-Lift Sludge Away 1 Liter

 26,45 Incl. BTW

New Scuba Heater 200 Watt

 20,21 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo GH

Colombo GH in uw vijver gebruiken

Bent u op zoek naar een goed middel om de kwaliteit van uw vijver mee te verbeteren? Dan bent u bij Koi Care Hoeksche Waard altijd aan het juiste adres. Wilt u ervoor zorgen dat uw Koi karpers rond kunnen zwemmen in een vijver die zo gezond mogelijk voor ze is? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er genoeg mineralen en zout in het water zitten. Om dit zoveel mogelijk te bevorderen raden wij u aan om het product Colombo GH te gebruiken. Met dit product van Colombo zorgt u er namelijk voor dat er altijd genoeg mineralen en zout in de vijver aanwezig zijn.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Colombo GH kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

We vinden het belangrijk om u altijd de beste producten te bieden die er te krijgen zijn voor de verzorging van uw Koi karpers. We hebben vele jaren ervaring met de verzorging van Koi karpers, maar ook met het onderhoud van een gezonde vijver. We weten zodoende precies welke producten er het beste gebruikt kunnen worden als u wilt dat uw karpers zo fris en vrolijk mogelijk rond kunnen zwemmen in de vijver. Met Colombo GH zet u in ieder geval al een hele grote stap in de goede richting. In combinatie met de andere producten van Colombo zorgt u echt voor een topvijver voor uw vissen. 

Meer weten over GH van Colombo?

Er is veel om rekening mee te houden als u een vijver in uw tuin heeft. We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd even makkelijk is om altijd een perfect overzicht te houden. We helpen u graag door u het best mogelijke advies te geven, of door u te helpen bij het onderhoud van uw vijver. Neem gewoon even contact met ons op met uw vragen, of loop een keer binnen in onze showroom. Hier kunt u dan natuurlijk ook meteen Colombo GH kopen als u met dit product aan de slag wilt gaan.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]