Colombo KH plus kopen?

U wilt graag Colombo KH plus kopen voor uw vijver? Dat is een uitstekende keus. Bij Koi Care Hoekschewaard bent u aan het juiste adres, want wij leveren dit kwaliteitsproduct

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo KH+ assortiment

Shinsuke Micro Mineral

 59,95 Incl. BTW

Shinsuke Micro Mineral

 59,95 Incl. BTW

Shinsuke Micro Mineral

 59,95 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo KH-plus

Colombo KH-plus stabiliseert pH van het vijverwater

U wilt graag Colombo KH plus kopen voor uw vijver? Dat is een uitstekende keus. Bij Koi Care Hoekschewaard bent u aan het juiste adres, want wij leveren dit kwaliteitsproduct. Met Colombo Mineral KH plus verhoogt u de carbonaathardheid van het vijverwater. De pH wordt hiermee stabiel gehouden. Een goede carbonaathardheid is belangrijk voor een stabiele zuurgraad van het vijverwater. Als de waarde te laag is komen er snel schommelingen. Dat is absoluut niet goed voor de vissen. Ook niet voor de planten in de vijver overigens.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Met KH plus Colombo heeft u het beste voor uw vijver

Bestelt u Colombo KH-plus bij Koi Care Hoekschewaard , dan heeft u echt een goed product. Waarschijnlijk geniet u bijna dagelijks van uw prachtige vijver met Koi karpers. Natuurlijk wilt u dat de vissen mooi blijven. Het water speelt daarbij een grote rol. U kunt, door de juiste producten te gebruiken, zorgen voor een perfecte conditie van het vijverwater. Uw karpers zullen u hiervoor dankbaar zijn. Kiest u voor Colombo, dan heeft u het beste wat er is op het gebied van vijververzorging. Heeft u vragen over het onderhoud van uw vijver? Wij staan graag voor u klaar. We nodigen u ook van harte uit om eens bij ons langs te komen. Uiteraard zijn we er dan ook voor deskundig advies.

Colombo KH plus kopen bij Koi Care Hoekschewaard

Met KH plus Colombo blijft uw vijver in topconditie. Op die manier zullen ook uw karpers optimaal groeien. Eventueel kunnen we ook bij u langskomen. Dit kost u slechts een klein bedrag. We kunnen dan even meekijken naar de conditie van uw vijver en ook naar uw vissen. Is er een probleem? Koi Care Hoekschewaard heeft vrijwel altijd een oplossing. We hebben ruim 30 jaar ervaring met de verzorging van Koi karpers.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]