Colombo test set kopen?

Heeft u een vijver met Koi karpers, die u de best mogelijke verzorging wilt geven? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Koi Care Hoeksche Waard. 

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo Test Set assortiment

Evolution Aqua Pure Pond Bomb

 19,95 Incl. BTW

Snel een heldere vijver

Ideaal voor koi-vijvers

Ook voor andere waterpartijen

Goede werking met of zonder gewoon filter

Snel herstel van biologisch evenwicht

Zorgt voor helder water

Vermindert ammoniak en nitriet

Ruimt organisch afval op

Nexus Eazy 220 Vijverfilter

 1.395,00 Incl. BTW

New Scuba Heater 200 Watt

 20,21 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo test set

Het water van uw vijver testen met de Colombo test set

Heeft u een vijver met Koi karpers, die u de best mogelijke verzorging wilt geven? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Koi Care Hoeksche Waard. We hebben een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan, waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw vijver zich altijd in de best mogelijke conditie bevindt. Neem bijvoorbeeld onze Colombo test set. Dit is een handige koffer waar alle mogelijke testers inzitten die u zich maar kunt bedenken. Zo zorgt u ervoor dat u direct in kunt grijpen als er problemen zijn met een bepaalde waarde van uw water.

Colombo test lab case

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Een test set van Colombo inzetten

Het is voor uw Koi karpers heel belangrijk dat het water in hun vijver altijd in optimale conditie verkeert. Er zijn echter heel wat gevaren die de kop op kunnen steken. Zo kan de pH waarde van het water niet in orde zijn, maar zijn er daarnaast ook nog wel wat andere problemen waar het water aan te lijden heeft. Een Colombo test set kopen is een mooie oplossing voor deze problemen. U zorgt er met deze set voor dat het water altijd getest kan worden op de zes meest belangrijke waarden. Als deze waarden in orde zijn, dan zit het met de kwaliteit van uw water ook wel goed!

Aan de slag met een test set van Colombo

De Colombo test set is een handig, betrouwbaar product om de kwaliteit van het water van uw vijver goed in de gaten te houden. We raden u dan ook aan om dit product bij ons aan te schaffen als u de gezondheid van uw Koi karpers voorop heeft staan. Een Colombo test set kopen doet u heel eenvoudig in onze webshop, maar u kunt hier ook altijd even voor langskomen bij onze winkel in ’s Gravendeel. Hier vindt u al onze producten overzichtelijk bij elkaar.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]