Colombo producten kopen?

Bent u de gelukkige eigenaar van een vijver met Koi karpers? Dan heeft u echter rijkdom in uw tuin. Het is dan alleen wel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze karpers ook zo goed mogelijk worden verzorgd.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Colombo assortiment

Colombo Algisin 2500 ml

 51,95 Incl. BTW

Colombo GH+ 2500ml

 21,95 Incl. BTW

Colombo Biox 2500 ml

 36,75 Incl. BTW

Colombo Filter Start 1 Liter

 24,95 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Colombo

De beste vijverproducten van Colombo

Bent u de gelukkige eigenaar van een vijver met Koi karpers? Dan heeft u echter rijkdom in uw tuin. Het is dan alleen wel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze karpers ook zo goed mogelijk worden verzorgd. Het is daarbij van vitaal belang ervoor te zorgen dat het water van uw vijver altijd in een zo goed mogelijke conditie is. Bij Koi Care Hoeksche Waard vindt u hiervoor de best mogelijke producten overzichtelijk bij elkaar. Neem bijvoorbeeld de producten van Colombo. Dit is een bekend merk op het gebied van vijververzorging, waarvan u bij ons alle producten in het assortiment terug kunt vinden.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Met de producten van Colombo uw vijver onderhouden

De Colombo vijverproducten behoren tot het beste wat er voor de verzorging van uw vijver allemaal te krijgen is. We raden u dan ook aan om deze producten zeker eens te overwegen als het welzijn van uw vissen belangrijk is voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft als het aankomt op het onderhoud van uw vijver? Neem dan gewoon even een kijkje in onze webshop. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om gewoon een keer bij ons binnen te lopen om te zien wat wij allemaal voor u in het assortiment hebben staan. We staan u dan ook gelijk terzijde met advies over die verschillende producten van Colombo.

Aan de slag met Colombo vijverproducten

Met de producten van Colombo uw vijver onderhouden is altijd een goede keuze. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over wat er allemaal met de producten van Colombo mogelijk is. U kunt er dan op rekenen dat de vijver waar uw Koi karpers in zwemmen altijd in de best mogelijke conditie is en dat uw karpers zodoende optimaal kunnen groeien en leven.