Hikari koivoer kopen?

U wilt graag Hikari koivoer kopen? Dan bent u bij Koi Care Hoekschewaard aan het juiste adres. U vindt het erg belangrijk dat uw vissen voer van hoogwaardige kwaliteit krijgen? Wij zijn het helemaal met u eens.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Hikari koivoer assortiment

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Hikari koivoer

Hikari koivoer bestelt u bij Koi Care Hoekschewaard

U wilt graag Hikari koivoer kopen? Dan bent u bij Koi Care Hoekschewaard aan het juiste adres. U vindt het erg belangrijk dat uw vissen voer van hoogwaardige kwaliteit krijgen? Wij zijn het helemaal met u eens. Nu is het niet zo dat het voer dan tegelijk heel duur hoeft te zijn. Zeker niet wanneer u het bestelt in onze shop. Het is belangrijk dat koivoer gemaakt wordt van vismeel. Helaas wordt veel voer voor dieren gemaakt van restanten van dieren. Bij koivoer weet u zeker dat het voer gemaakt is op basis van vismeel. 

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Koivoer Hikari gemaakt op basis van vismeel

Als u bij ons Hikari koivoer bestelt, dan weet u zeker dat het als basis vismeel heeft. Wij hebben diverse merken voor u, maar met Hikari zit u gegarandeerd helemaal goed. Wij vinden de gezondheid van de vissen uiterst belangrijk. Daarnaast bieden wij u graag een product dat goed te betalen is. Er zijn natuurlijk meestal nog wel goedkopere merken te vinden. Maar het probleem is dat er dan bijna altijd een basis van gevogelte is. Wij denken eigenlijk dat een koi geen kip moet eten. 

Hikari koivoer kopen bij een vertrouwd adres

Het koivoer Hikari is het beste wat u uw vissen kunt geven. Achter onze shop staat Wim Maat. Hij heeft al ruim 30 jaar ervaring met Koi voer. Alle merken en soorten zijn door hem een keer uitgetest. Hij weet dus helaas ook wat er met vissen gebeurt als je ze slecht voer geeft. Wij zijn volgens de overheid gecertificeerd, dus bij ons bent u absoluut aan een vertrouwd en goed adres. Komt u een keer bij ons langs? U bent van harte welkom in de Hoeksche waard. U mag ons zeker ook bellen. We staan graag voor u klaar. Het is ook mogelijk dat wij bij u langskomen. U betaalt daarvoor een klein bedrag. We kijken graag even mee als er een probleempje is met een van u vissen.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]