KH plus kopen?

Wilt u KH plus kopen? Als u KH-plus Takazumi bestelt, dan kiest u voor kwaliteit. De KH-waarde is belangrijk om de zuurcapaciteit van uw vijver mee aan te geven.

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Takazumi KH+ assortiment

DM30000 VARIO-S AQUAFORTE VIJVERPOMP

 591,70 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

DM22000 VARIO-S AQUAFORTE VIJVERPOMP

 410,20 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

KH plus kopen

Wilt u KH plus kopen?

Als u KH-plus Takazumi bestelt, dan kiest u voor kwaliteit. De KH-waarde is belangrijk om de zuurcapaciteit van uw vijver mee aan te geven. De carbonaathardheid mag natuurlijk niet te laag worden. Dat is namelijk niet goed voor uw vissen. Zij zullen dan minder goed groeien. Wilt u echt een ideale KH-waarde, dan moet deze beginnen bij 5. Daarna mag deze wel oplopen, het liefst zo geleidelijk mogelijk, tot ongeveer 8. Dat is het meest ideaal voor uw karpers. Het voordeel van KH is dat de PH waarde niet te veel zal schommelen. Wilt u meer weten over dit product? U bent van harte welkom om een keer langs te komen bij Koi Care Hoekschewaard. We schenken met plezier een bakje koffie voor u in.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Takazumi KH+ bestellen als u een koivijver gaat starten

U wilt KH plus kopen omdat u zelf met een vijver gaat beginnen? Daar zult u vast geen spijt van krijgen. De karpers gaan u heel veel plezier opleveren. Het is natuurlijk wel belangrijk om producten van goede kwaliteit te gebruiken. Dat geldt voor het voer, maar ook voor het vijverwater. Als u voor het eerst een vijver gaat beginnen, heeft u misschien nog veel vragen. Wij zijn er voor deskundig advies. Als u Takazumi koopt, dan heeft u in ieder geval een heel goed product. Wij hebben hier veel ervaring mee.

KH-plus Takazumi voor uw koivijver

Waarom zou u de Takazumi KH+ bestellen bij Koi Care Hoekschewaard? Wij weten heel veel over deze prachtige vissen. Wim Maat heeft zelfs al meer dan 30 jaar ervaring met Koivijvers. Graag helpt hij ook u verder. Mensen vragen hem regelmatig even langs te komen als ze zieke vissen hebben. Wilt u ook dat Wim Maat een keer bij u langskomt? Dat is zeker mogelijk. Hij denkt graag even met u mee. Samen zoeken we dan naar het beste voor de vissen. Wij zijn volgens de overheid gecertificeerd. U mag bij ons langskomen, maar het is ook mogelijk om ons te bellen. Het telefoonnummer vindt u op de website.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]