Koi folie kopen?

Een nieuwe Koivijver bouwen doet u uiteraard met Koi vijverfolie! Bestaat Koi folie nu echt? Nee maar Vijverfolie koi systemen zijn er niet voor niks. Koi vijverfolie kopen doet u hopelijk bij een koi dealer want die hebben daar verstand van!

Bekijk dit product

Een greep uit ons Koi folie assortiment

Knie 90? 110 MM PN16 PVC

 25,95 Incl. BTW

Categorie HPDE Vijvers

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Koi folie

Gaat u Koi vijverfolie kopen?

Een nieuwe Koivijver bouwen doet u uiteraard met Koi vijverfolie! Bestaat Koi folie nu echt? Nee maar Vijverfolie koi systemen zijn er niet voor niks. Koi vijverfolie kopen doet u hopelijk bij een koi dealer want die hebben daar verstand van! Er zijn vele soorten Koi folie te koop. Van PVC of HDPE met en zonder ondergrond. Vijverfolie koi kenners hebben daar zo hun specialisten voor die alleen maar met Koi bezig zijn en het hele land afrijden om daar de Koi vijverfolie te plakken. U kunt ook een Koi vijverfolie als een 3D zak bestellen zonder naden of vouwen maar dan moet wel de maat vooraf exact worden opgegeven.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Wordt het Koi vijverfolie of een doekie?

Waar hebben we het over als het gaat Koi folie of Koi vijverfolie? In de tuinbouw zien we dat men een natuurvijver gaat bouwen of een wateropslag systeem. Bij een Koi vijver dient de folie voor 15 of 20 jaar zorgeloos te zijn zonder dat deze lek gaat. Bij lekkage is het een ramp voor u maar ook voor de Koi! Waar laten we even de Koi als de vijver lek is. Even een nieuwe Koi vijverfolie plakken is dan geen grapje.

Vertrouwd uw Koi vijverfolie gaan aanschaffen?

Wim Maat die zelf al 30 jaar ervaring heeft met Koi folie. Wij repareren zelf als er lekkages zijn bij vijvers of hebben daar onze contacten in waar u voordeel bij kunt hebben. Bij de juiste Koi vijverfolie kunt u langer plezier hebben van uw vissen. Wij van Koi Care Hoekschewaard zijn volgens de overheid gecertificeerd en deskundig bezig volgens het “Besluit Houders van Dieren” als het gaat over “Vijverfolie Koi systemen” Wilt u daar meer over weten kom dan eens onder het genot van een bakje koffie verder praten bij Koi Care Hoekschewaard of bel Wim Maat als het om uw Koi vijver gaat! 085-2220289.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]