Mijn karper en natuurlijk voedsel

Rupsjes en garnaaltjes laten uw koi karper beter groeien.
Koi Care Hoeksche Waard geeft u voedingstips, want het beste voor uw koi vijver vindt u gewoon in de natuur.

Neem contact op

Mijn karper en natuurlijk voedsel

Rupsjes en garnaaltjes laten uw koi karper beter groeien. Koi Care Hoeksche Waard geeft u voedingstips, want het beste voor uw koi vijver vindt u gewoon in de natuur.

Koi Karper voedsel: Zijderupsen

Als ik zijderupsen in de koi vijver werp, zijn mijn koi karpers niet meer in bedwang te houden.  Mijn vissen zijn namelijk dol op deze lekkernij. En deze zijderupsen zijn nog eens gezond ook. Want zij bevatten een grote dosis eiwitten voor een snelle groei, en veel vet. Caroteen doet Koi kleuren. Net als wortels bevatten zijderupsen veel caroteen. Uw Koi karper wordt er knapper op, omdat het eten van de caroteen uw vis roder maakt en bovendien groeiafwijkingen voorkomt.

Koi Karper voedsel: Garnalen

Als Koi liefhebber geeft het voeren met natuurlijk eten, net wat meer jeu dan het strooien van de bekende bus met vissnippertjes. Maar nog leuker is het als ik zie dat mijn kleinere Koi uitgroeien tot van die grote joekels. Daarom voer ik mijn Koi karpers graag garnalen, want die bevorderen de groei. Zij bevatten net als zijderupsen caroteen.

Koi Karper voedsel: BSF buddies

Zoekt u misschien nog een concentraat van goed natuurlijk voedsel? Dan beveelt Koi Care Hoeksche Waard BSF Buddies aan. Deze bevorderen namelijk de spijsvertering van de Koi karper, door toevoeging van aminozuren die de vis van naturen niet heeft. Ook helpt BSF Buddies met de groei van de skeletopbouw, waardoor uw koi karper beter groeit. BSF Buddies voert u vanaf een temperatuur van 18 graden.

Tot slot nog een laatste tip.

Voer niet te lang, want te veel voeren is niet goed voor de vis. Vaak is alles wat een vis in 5 minuten op kan, meer dan voldoende. Wilt u voedingsadvies voor uw Koi vijver? Of hoogwaardig kwalitatief Koi voedsel? Bezoek dan Koi Care Hoeksche Waard.