Saki Hikari kopen?

U wilt graag Saki Hikari bestellen? Dan bent u bij Koi Care Hoekschewaard aan het juiste adres. Hikari is het beste voer dat u kunt krijgen voor uw vissen.
Bekijk alle producten

Een greep uit ons Saki Hikari assortiment

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Saki Hikari

Saki Hikari bestelt u bij Koi Care Hoekschewaard

U wilt graag Saki Hikari bestellen? Dan bent u bij Koi Care Hoekschewaard aan het juiste adres. Hikari is het beste voer dat u kunt krijgen voor uw vissen. Uw karpers zullen hier goed van groeien. Dit voer wordt geproduceerd in Japan. Men gebruikt hiervoor de beste ingrediënten. Het is ook niet voor niets dat bij Koi shows de winnende vissen met Saki Hikari zijn grootgebracht. Als u de trotse eigenaar bent van een of meerdere Koi karpers, wilt u uiteraard het beste van het beste. Bij ons kunt u de producten bestellen, maar we zijn er eventueel ook zeker voor deskundig advies.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Saki Hikari is populair Koivoer

Het is niet voor niets dat de meeste eigenaren van karpers het liefst producten zoals Saki Hikari aan hun vissen geven. Dit populaire voer geeft uw vissen precies wat ze nodig hebben. Saki Hikari is een professionele voerlijn. Dit vissenvoer zorgt voor een uitstekende groei, een perfecte lichaamsbouw en een sterke verbetering van de kleur.

Saki Hikari bestellen

Voor uw karpers is Saki Hikari een uitstekend product. Wilt u meer weten over gezonde voeding en perfecte vijverwater? Kom snel eens langs bij Koi Care Hoekschewaard. Wij heten u van harte welkom. Wij hebben een passie voor deze schitterende vissen. Zelf reizen we ook regelmatig naar Japan. We kiezen daar de mooiste en voordeligste karpers. Heeft u een speciale zoekopdracht? Laat het ons weten en wij doen ons best voor u. Graag kijken we uit naar de juiste koi. Gaat u voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dan moet u bij Koi Care Hoekschewaard zijn.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]