Takazumi Kien kopen?

Wilt u de spijsvertering van uw Koi zo veel mogelijk bevorderen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de producten die wij hiervoor allemaal in het assortiment hebben staan.
Bekijk alle producten

Een greep uit ons Takazumi Kien assortiment

AquaForte O-Plus 10.000 vijverpomp

 250,50 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Biogro123 Bacteri?n voor uw vijver

 49,95 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Takazumi Kien

Takazumi Kien kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

Wilt u de spijsvertering van uw Koi zo veel mogelijk bevorderen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de producten die wij hiervoor allemaal in het assortiment hebben staan. Zo kan Koi Care Hoeksche Waard u onder andere het product Takazumi Kien van harte aanbevelen. Dit is een goed product van een hoge kwaliteit, waarmee de spijsvertering van uw Koi een flinke boost krijgt. Het is een geheel natuurlijk product dat u zonder voorbehoud aan uw vissen kunt geven. Uiteraard verkopen we bij Koi Care Hoeksche Waard nog veel meer andere producten voor uw vissen.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Takazumi Kien Pro voor de spijsvertering van uw vissen

Bij Koi Care Hoeksche Waard hebben we veel ervaring met het onderhoud van vijvers waar Koi karpers optimaal in kunnen leven en groeien. We hebben alle producten hiervoor in ons assortiment staan. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken om te zien wat wij allemaal verkopen. Zo hebben wij tussen ons aanbod ook alle producten van het bekende merk Takazumi staan. Met Kien van Takazumi haalt u bijvoorbeeld een product in huis dat een goede aanvulling is voor de voeding van uw koi.

Meer weten over Takazumi Kien?

Met Takazumi Kien Pro zorgt u ervoor dat uw Koi karper al zijn voeding zo goed mogelijk op gaat nemen. Takazumi Kien Pro is een product dat goed is uitgebalanceerd en dat helemaal veilig is voor uw vissen. Wilt u hier meer over weten? Loop eens bij ons binnen in de showroom in ’s Gravendeel. Of kom gewoon langs in de webshop, waar u ook onze contactinformatie terugvindt. Zo kunt u eenvoudig contact met ons opnemen met al uw vragen over Koi karpers, onze producten en onze winkel.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]