Takazumi Sakan Ni kopen?

Heeft u een Koi karper die net ziek is geweest, of die onlangs is vervoerd? Dan heeft deze Koi karper andere voedingsbehoeften dan een gewone Koi karper. Het is dan goed om uw vissen Sakan Ni van Takazumi te geven. 

Bekijk alle producten

Een greep uit ons Takazumi Sakan Ni assortiment

AquaForte O-Plus 10.000 vijverpomp

 250,50 Incl. BTW

Shinsuke Micro Mineral

 59,95 Incl. BTW

Aanbieding!

Aquaforte Luchtpompset Flow V60

Oorspronkelijke prijs was: € 180,30.Huidige prijs is: € 175,00. Incl. BTW

Aanbieding!

Aquaforte Luchtpompset Flow V30

Oorspronkelijke prijs was: € 109,15.Huidige prijs is: € 105,00. Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Takazumi Sakan Ni

De beste voeding voor uw Koi karpers

Bent u op zoek naar goede voeding voor uw Koi karpers? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Koi Care Hoeksche Waard. Wij hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan. Het is altijd belangrijk om een voeding te kopen die zo goed mogelijk is uitgebalanceerd, zodat u er op kunt rekenen dat uw Koi het hier goed op gaat doen. Neem bijvoorbeeld Takazumi Sakan Ni. Dit is een voeding die u onder speciale omstandigheden aan uw Koi karper kunt geven om er zo voor te zorgen dat deze nog beter gedijt.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Wilt u Takazumi Sakan Ni kopen?

Heeft u een Koi karper die net ziek is geweest, of die onlangs is vervoerd? Dan heeft deze Koi karper andere voedingsbehoeften dan een gewone Koi karper. Het is dan goed om uw vissen Sakan Ni van Takazumi te geven. Dit is een voeding die speciaal is bedoeld voor vissen die een betere opvang of herstel nodig hebben. Het bevat mineralen, kruiden en vitaminen en is een prima boost voor de gezondheid van uw vis. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u al uw vragen over Takazumi Sakan Ni gewoon aan ons stellen. Wij staan altijd klaar om u hier antwoord op te geven.

Takazumi Sakan Ni kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

We raden u aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen. We hebben jarenlange ervaring met de verzorging van Koi karpers, maar ook met het onderhoud van vijvers in de tuin. Wij raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken in de showroom, als u al onze producten een keer in het echt wilt zien. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen met al uw vragen. We geven u dan zo snel mogelijk antwoord en advies op maat.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]