Takazumi

U bent de trotse eigenaar van een of meerdere prachtige Koi karpers? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Koi Care Hoeksche Waard.
Bekijk alle producten

Een greep uit ons Takazumi assortiment

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Koi Show waardige Shiro Utshuri van de Japanse kweker Omosako

 395,00 Incl. BTW

Snelle levering
uit voorraad

14 dagen
bedenktijd

Gratis verzending
vanaf € 25,-

6 dagen per
week geopend

Takazumi

De producten van Takazumi kopen bij Koi Care Hoeksche Waard

U bent de trotse eigenaar van een of meerdere prachtige Koi karpers? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Koi Care Hoeksche Waard. Hier vindt u namelijk alle producten die u maar nodig kunt hebben voor uw Koi karpers. We vinden het heel belangrijk dat u deze producten goed gebruikt om uw karpers een zo aangenaam mogelijk leven te geven. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij verkopen onder andere de producten van het bekende merk Takazumi. Dit is een van de topmerken op het gebied van verzorging van Koi karpers.

Koivijveradvies

De kwaliteit van de leefomgeving is van groot belang voor het welzijn van uw Koi. De temperatuur, zuurtegraad, etc., alles heeft invloed op de gezondheid van uw Koi. Koi Care Hoeksche Waard adviseert u hierin.

 

Wilt u ook advies over uw vijver? Of zijn er problemen zijn met uw vissen? Dan kom ik een bezoek aan huis brengen!
Voor 30 euro binnen de Hoekschewaard en 40 euro binnen een straal van 50 km kom ik bij u langs

Maak een afspraak

Voeding van Takazumi kopen

Takazumi is een bedrijf waar experts werken op het gebied van de verzorging van Koi karpers. Het is een bedrijf waar dan ook veel verschillende soorten voeding vandaan komen. Wat uw vissen ook nodig hebben, u kunt er op rekenen dat Takazumi hier een oplossing voor in het assortiment heeft. Het is met recht een bedrijf waarbij u er op kunt vertrouwen dat u de hoogste kwaliteit in huis haalt. Kwaliteit waar u altijd op kunt rekenen. Maak u dan ook geen zorgen of een product van Takazumi wel de moeite waard is. Wij hebben tientallen jaren ervaring met de verzorging van vissen en hebben deze producten dan ook al heel vaak gebruikt. Takazumi bestellen? Dat doet u heel eenvoudig bij ons.

Takazumi bestellen bij Koi Care Hoeksche Waard

Koi karpers zijn prachtige vissen. Als u ervoor wilt zorgen dat deze vissen er ook prachtig uit blijven zien en dat ze lekker in hun vel zitten, dan is het goed om hier de best mogelijke voeding voor te kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat u daarvoor goed zit bij Koi Care Hoeksche Waard. Wij verkopen namelijk louter producten die tot het beste behoren wat er te krijgen is. Takazumi kopen raden wij daarbij sterk aan. Dit is een gerenommeerd merk dat altijd producten levert van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vragen? Bel me terug!


    Zoek uw product

    [wcas-search-form]